Vi tilbyder 4k ultra hd drone fotos & Video

Vi tilbyder mange forskellige løsninger og kan derfor hjælpe dig uanset projektets størrelse eller type.
kontakt os og få et uforpligtet tilbud på dit næste projekt. Se her hvilke professionel drone services vi kan tilbyde jer.

Livestreaming

Vi tilbyder livestreaming til koncerter, events eller hvad end i ønsker. Vores drone har meget lav forsinkelse som gør det optimalt at bruge til f.eks. TV eller storskærme. Vi har mulighed for at levere Fuld HD 1080P gennem SDI forbindelse, eller direkte til sociale medier.

Se her hvordan livestreaming bliver brugt i forbindelse med live TV udsendelse af trav.

Afspil video

Reklamefilm

Ønsker dig og din virksomhed at få deres budskab frem, kan Dronephotos hjælpe jer. Vi filmer både i luften og på jorden. Ved at kombinere perspektiver kan man skabe unikke reklamefilm som kan bruges til alle online platforme og TV. Derudover vil vi altid sørge for at tage professionel drone fotos som også kan bruges til markedsføring.

Se eksempel på reklamefilm her.

Afspil video

Casefilm

Skal din virksomhed have præsenteret et produkt, et event eller en helt tredje ting? Så kan Dronephotos hjælpe jer med at lave en eller flere unikke film til en samlet pris. På den måde undgår i uforudsete udgifter og kan trygt overlade arbejdet til os. 

Se eksempel på hvordan en casefilm kan se ud her.

Afspil video

3D Grafik

Vi tilbyder implementering af 3D grafik på både billeder og videoer. 3D grafik bliver ofte brugt i forbindelse med informative videoer eller  professionel drone fotos. Hos Dronephotos er vi eksperter i 3D grafik og har mulighed for at implementere 3D i video i allerede har optaget eller video som vi laver til jer. 

Kontakt os for at høre nærmere og få et uforpligtet tilbud.

Afspil video

Kontakt os

Adresse

Ceresbyen 12A
8000 Aarhus C
Danmark

Kontakt os

Telefon : + 45 28 89 99 37

Professionel Drone Services.
Professionel Drone Services