Afspil video

I denne video viser vi, hvilke forskellige typer af opgaver som Dronephotos har mulighed for at udføre. Du kan se eksempler på, hvor vores drone bliver brugt. På denne side har vi vores drone portfolio galleri. Vores portfolio er en samling af eksempler på nogle af de opgaver vi har været på. 

Har du brug for at få taget fotos fra luften? Dronephotos levere billeder fra flotte vinkler.
Vi sørger for at bringe det bedste frem, uanset størrelsen på opgaven. Derudover tilbyder vi altid komplette pakker med drone flyvning.

Hos Dronephotos kan lave alt inden for præsentations film, reklame film, case film eller hvad end vores kunder ønsker. 

Galleri

VI LEVERER FOTOS OG VIDEO I BEDSTE KVALITET!

Dronephotos er en fleksibel og innovativ virksomhed. Vi specialisere os inden for, produktion af video og billeder ved brug af drone. Derudover anvender vi den nyeste teknologi på markedet. Se vores drone portfolio for referencer.

Hos Dronephotos bestræber vi os på at levere den højeste kvalitet muligt, samt møde vores kunders ønsker. Vi benytter en Inspire 2, som er en af de mest brugte droner, inden for video produktion og professionelt arbejde.

Vi er certificerede drone piloter og uddannet til at udføre drone flyvninger i byer, sikkert og inden for den gældende lovgivning.

 

 

Apple ProRes Logo

Kontakt os

Adresse

Ceresbyen 12A
8000 Aarhus C
Danmark

Kontakt os

Telefon : + 45 28 89 99 37

Email : kontakt@dronephotos.dk