Kontakt os og hør mere

Adresse

Ceresbyen 12A
8000, Aarhus C - Danmark

Email

kontakt@dronephotos.dk

Telefon

+45 28 89 99 37

CVR

39 91 06 40

Hvem er vi?

Dronephotos er en fleksibel og innovativ virksomhed. Vi specialisere sig os inden for produktion af video og billeder ved brug af drone, samt den nyeste teknologi på markedet.

Som uddannede multimedie designere, kan du forvente en professionel tilgang til projekter. Der er fokus på æstetik og budskab. Vi ønsker at skabe et længerevarende forhold med vores kunder. Således vi kan hjælpe dem med at vokse.

Vi er certificerede dronepiloter, og er uddannet til at udføre droneflyvninger sikkert og inden for den gældende lovgivning.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Godkendt af:

Læs mere om vores drone

DJI Inspire 2 tager alt, hvad der var godt ved Inspire 1 og forbedrer det. Billedbehandlings systemet CineCore2.0 er blevet opgraderet til CineCore 2.1

Optagelse af video ved op til 6K. I Cinema DNG / RAW og 5.2K i Apple ProRes. Når det bruges, sammen med Zenmuse X7-kamera.

Dronen går fra 0-80 km/t på kun 5 sekunder. Dronen har en maksimal hastighed på 94 km/t og har en maksimal nedstignings hastighed, på 9 m/s. For uhørt hastighed og smidighed for en drone af denne størrelse. 

Et dobbelt batteri system. Forlænger flyvetiden til højst 27 minutter. Selv-opvarmnings teknologien tillader den at flyve selv ved lav temperatur.

Forøget intelligens tilføjer flere intelligente flytilstande. Inklusive Spotlight Pro, hvilket giver selv single piloter muligheden for at skabe komplekse, dramatiske skud.

Et opgraderet video overføringssystem, er nu i stand til at køre dobbelt signalfrekvens og dobbelt kanal. Streaming video fra en FPV ombord kamera og hoved kamera samtidig, for bedre samarbejde mellem pilot og kamera.

Den seneste opdatering til DJI Lightbridge-teknologi, har en effektiv transmission afstand på op til 7 km. Som er i stand til at levere både 1080p / 720p live feed video, såvel som FPV-visningen til pilot og kamera operatør. Det er også muligt at skift mellem 2,4 GHz og 5,8 GHz kontrol frekvenser, for at gennemskære støj for mere signal stabilitet.

Kun det bedste

4k ultra hd professionel video

Vi levere video i det bedste 4K Ultra HD format på markedet. På den måde går vi ikke på kompromis med produktet, uanset størrelsen på opgaven.

20MP HDR Billeder

Vores drone har et af de bedste kameraer på markedet. Vi sørger for at få alle detaljer med, så du får så skarpe billeder som muligt.

3d grafik

Vi tilbyder produktion af 3D grafiske elementer i video og på billeder. Om det er et logo på et tag eller bygning, eller informative elementer.